VORBE ȘI DISPREȚ

George Vișan: Cîțu et co relansează programele PSD ca niște studenți hoți care copiază

”Aștept ziua în care actualul guvern va lansa propriul program. Până acum Cîțu et co, relansează programele PSD, dar ca niște studenți hoți care copiază, care se jură și le prezintă că sunt programele lor.
E ușor a scrie versuri când nimic nu ai a spune! La fel, deocamdată doar constatăm că nici să copieze nu știu, adică sunt precum copilul care se uită tâmp la jucăria primita de-a gata și pentru că nu știe să o folosească, o rotește până o strică de tot.

IMM invest a fost lansat în 2017. Programele din agricultură, absolut toate pe care le are acum „lansate” MADR sunt gândite și lansate parte din ele din 2014, iar majoritatea în 2017-2019. Aceste programe au băgat România „în groapa” dacă ne luam după Iohannis. Iată că tot aceste programe scot România din groapă când sunt conduse de politrucii PNL.
În fapt, programele sunt bune, dar ca în orice aventură ridicolă de ordin politic al unor surogați ahtiați doar după funcții, sunt bune doar dacă sunt implementate de „guvernul meu”.

Și cum gura păcătosului adevăr grăiește, fix așa s-a trezit vorbind și păcătosul de Păun, dorind să pară glumeț, că “Nu merge platforma imminvest.ro pentru că așteptam să intre ai noștri”!
Oricum penibil să dai vina pe conspirații extragalactice, că ți-au blocat platforma!
Încă o dată se dovedește că, pe tot ce pune mâna Cîțu, se strică!”

SURSA: Facebook – George Gabriel Vișan

Despre Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *