VORBE ȘI DISPREȚ

Deputatul Vișan: Liberali, populismul vostru este grețos!

”Viața nu este o formulă contabilă. Guvernul liberal a reușit o perfectă sinteză a ceea ce înseamnă a fi incompetent. În tot și toate. Să zbieri slogane când ești în opoziție este ușor dar să guvernezi țara înseamnă să fii responsabil și să ai habar ce faci. Din păcate liberalii nu pot înțelege că vom putea trece cu bine prin această perioadă dificilă decât împreună! Prin solidaritate!

Dar ei își doresc doar o țara a lor. Restul nu contează. Nu le păsa de soarta românilor. Liberalilor să le fie bine. Dimensiunea răului este cumplită. Doar minciuni și promisiuni elucubrante în loc de măsuri concrete. Cu asta ne amăgesc zi de zi, liberalii și propaganda lor. Realitatea este alta. Românii o duc pe zi ce trece mai greu. Din ce în ce mai greu fără a avea măcar speranța că o să fie bine. Nu se poate trăi cu promisiuni.

Relansarea economică este o fata morgana în guvernarea liberală! Incompetența acestui guvern a amanetat viitorul țării. Degeaba încercați să dați vina pe alții. Populismul vostru este grețos. Nu mai încercați să va ascundeți incompetența! Guvernați! Pentru fiecare român! Pentru toți românii! Nu pentru voi! Nu mai călcați democrația în picioare! Pentru că vin alegerile…”

SURSA: Facebook – George Gabriel Vișan

Despre Autor: